26.10.2009 г., 2:50 ч.

Нашепвай ми 

  Поезия » Любовна
596 0 5


нашепвай ми във нощите когато

часовникът отмерва тъмнина

а мислите ми скътали безкрая

отдават се във плен на тишина

 

повтаряй името ми многократно

като молитва във вълшебен храм

звездите ще са наша стража

и всички страхове ще се стопят

 

докосвай ме със нежните си длани

душата ми изпивай със очи

преодолявай моите прегради

и ми разкривай тайни висини

 

нашепвай ми във утрото когато

съм сгушена във твоето сърце

и двамата отдавна сме разбрали

че любовта е нашето небе

 

© Елица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??