7.05.2008 г., 8:49 ч.  

Нашият живот... 

  Поезия
1009 0 1

Нашият живот е толкова кратък,
като малка свещ на безименен гроб.
Богатите ядат и пият на корем,
но колко ще изядaт и изпият?
Бедните мизерстват и гладуват,
но колко ли ще мизерстват и гладуват?
Смъртта идва в сетния ни час.
И бедни, и богати, и стари, и млади,
всички там са равни.
Духва вятър и свещта угасва.
Още една душа отлетя.

                                           С.Т.
                                             

© С.Т. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??