30.12.2008 г., 8:32 ч.

Нашият начин 

  Поезия » Друга
497 1 1

Ти не вярваш, че е свършило...
Трейларът на безупречността.
Но ако бъдеш послушен...
може би и ще съм добра с теб.
Точно както преди...
в чужда игра, но по нашия начин.
Както винаги е било,
когато за света може би
нищо не значим.
Ние вярвахме в наши божества...
там, където самите ние бяхме богове.
Това никога няма да е лудостта,
а само границата между мен и теб.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Това никога няма да е лудостта,
    а само границата между мен и теб."
    Хареса ми този стих! Поздрав!
Предложения
: ??:??