15.05.2013 г., 10:55 ч.

Натюрморт с чаша вино 

  Поезия » Философска
512 0 1

Пред погледа на пламъка
безмълвен силует рисува
недовършени картини
от несбъднало се минало...
Изпивам формите му недокоснати
ведно с изстиналата пепел
на искрите
и второто предсърдие
завинаги затварям...
Със молива на нежността
за кой ли път контурите повтарям...
За да не дразня огъня.
Останали са въглени...

© Красимир Чернев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??