18.08.2016 г., 17:57 ч.

Научи ме, съдба! 

  Поезия » Любовна
279 0 6

 

Отново обвита съм в тъжна мъгла,
сякаш ходя по стъклени ръбове.
Любовта се стопи в горчива сълза,
осиротяла без нашите мигове.

 

Отново вали тъгата във мен
и прорязва с бръснач черни мисли.
А сега накъде, без мойто сърце,
което пулсира в безсъние?

 

Искам пак топлина да се влее в кръвта,
за да бъда аз жива отново!
Научи ме, Съдба! Как живее се в свят,
без искрица от твоята обич!

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??