15.11.2010 г., 0:32 ч.

Навик 

  Поезия » Любовна
969 0 4

Навик сякаш ми стана,

знаеш ли ти какво?

 

Навик сякаш ми стана

да ти пиша аз писмо.

 

Всеки месец по това време...

Всеки месец на 15-то число.

 

Магията в мен будиш, сладко

тази, тази на любовта ти, сладко!

 

Не вярвам, не вярвам,

как, как е възможно?

 

Не вярвах да има любов

като тази, нима е възможно?

 

Навик сякаш ми стана

да искам да ти покажа.

 

Навик сякаш ми стана

да искам да ти докажа.

 

Колко луда съм аз по тебе!

Колко лудо те обичам, бебе!

 

Никога, никога няма, зная,

никога няма да те забравя.

 

Никога, никога няма, любов, разбери,

да спра да те обичам за секунда дори!

 

На Jo с любов :)

© Кети Станкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??