15.09.2016 г., 19:48 ч.

Назад ни връщат 

  Поезия » Друга
380 1 2

Назад ни връщат спомени на таза дата,

когато хванахме писалката с трепереща ръка.

Те нашите учители дали са чакали отплата?

По тях остана ни единствено тъга.

Лицата им ще срещам в спомените на сърцето,

напуснали отдавна някои този свят.

Дори от там в мен остават им лицата,

оставиха в душата истинския бяг.

Назад се връщам и само с благодарност,

че даваха от себе си и своето сърце.

Научиха ме те със своята вярност,

не се срамувам Аз от истинското им лице.

                        В.Й.  15.09.2016г.

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??