10.02.2007 г., 9:38 ч.

не чуваш ли... 

  Поезия
777 0 9
не чуваш ли




отдай ми се
за да ме имаш
не връщай
времето назад
във погледа ти
виждам зима
обръщаш гръб
в утробата
на вечерния хлад
и залеза красив
не те интересува
какво направих с теб
защо
кога
усетих те
и ти повярвах
чак когато
на изгрева
съзрях надежден лъч
и гмурнах се в покоя му
за да те питам
не чуваш ли
щурчета как звънят



Чар.....10.02.07

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??