2.02.2011 г., 9:37 ч.

Не искам да съм... 

  Поезия » Философска
503 0 7

Не искам да съм бряст изсъхнал,

изгубил свежия си цвят,

а розов храст, на воля цъфнал,

с уханен, нежен аромат!

 

Край мене влюбени да се прегръщат,

да се целуват със любовен плам

и в близостта си често да се връщат,

при мен, като в техен храм!

 

Пчели до мене да се спират,

да пият жадно сладкия нектар

и птици в утринта да пеят,

на мен отдали своя дар!

 

Не искам да съм бряст изсъхнал,

напуснал грозно този свят,

а розов храст, на воля цъфнал,

преливащ от живот богат!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??