26.04.2009 г., 17:28 ч.

Не искам да вярвам 

  Поезия
501 0 2

Не искам да вярвам

 

 

 

 

Не искам да вярвам на хорските думи,

на тез безпощадни, жестоки езици.

Наобиколили са ме сякаш чуми

и една по една ми удрят пестници.

 


Не искам да вярвам, че лъжеш отдавна,

че хвърлял си пясък в очите ми слепи.

Как силно, помниш ли, ме зарадва,

като каза, че ще ме обичаш во веки?

 


Не искам да вярвам, че всичко ще свърши

и можем да живеем разделени.

Никога не можем да си бъдем чужди,

щом веднъж сърцата ни са споделени.

 

 

© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??