27.12.2016 г., 16:43 ч.

Не ме ли помниш 

  Поезия » Друга
495 0 2

Не ме ли помниш? Това съм Аз като преди,

косите побелели душата малко поотрасла.

Сърцето годинките реди, реди,

пътеката назад отдавна е обрасла,

боря, боря се с всякакви беди.

Не ме ли помниш? Учехме в един и същи клас,

тогава игрите бяха интересни.

Смеехме се, викахме високо все на глас,

пътеките в живота бяха лесни, лесни.

Не ме ли помниш? Приятелството бе ни  в една ръка,

сега се пръснахме във всякакви посоки,

спомените в душите ни останаха тъга.

В.Й. 25.12.2016г.

 

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ех, колко приятелства заличиха годините! Тъжно, но факт !
  • Хубаво е да си спомниш пиятелите от деца. Тъжно е, когато забравим. Поздравления за стихотворението!
Предложения
: ??:??