15.07.2020 г., 18:21 ч.

Не ме отлагай! 

  Поезия » Любовна, Философска
645 3 4

Не ме отлагай като скучно злободневие!
Научих се да чакам, но не свиквай!
Не искам да съм временно явление! 
Или пък любовта ти на повикване... 
Недей да ме пренасяш в жертва -
на твоя изоставил те самотен бряг.
Донесох целия си свят във шепа - 
душата ми. И в теб я сбрах....
Не бива да нехаем като в даденост. 
По раменете птици не гнездят. 
Веднъж в живота има тая радост,
а другото е... вятър и мъгла...

 

Стихопат.
Danny Diester

 

 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??