28.05.2008 г., 15:43 ч.

Не ме питай 

  Поезия » Любовна
519 0 2
Не ме питай как съм!
Не зная...
Дори не знам кой си ти,
а мечтая...
И осъмвам така до зори.

Не ме питай нищо!
Ще си призная,
а не искам... Разумът спи
и потъвам...
потъвам в прегръдките ти.

© Мая Санд Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??