May 28, 2008, 3:43 PM

Не ме питай 

  Poetry » Love
525 0 2
Не ме питай как съм!
Не зная...
Дори не знам кой си ти,
а мечтая...
И осъмвам така до зори.

Не ме питай нищо!
Ще си призная,
а не искам... Разумът спи
и потъвам...
потъвам в прегръдките ти.

© Мая Санд All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??