21.05.2011 г., 23:04 ч.

Не ме питай... 

  Поезия » Друга
594 0 2

Не ме карай да пресичам океани, или да плувам в най-дълбокото море.
Не ме моли да достигна най-високите звезди, или да летя като птица за теб.
Не ме питай как изглежда тук вътре, в сърцето ми, докато нe видя светлината на утрешния ден.
Не ме питай за моите желания... дали нося любовта ти към вечността.
Не ме питай дали те "обичам". Защото преди да го направя,

ще трябва да намериш ключа към сърцето ми.

21.05.2011

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Понякога не е нужно да питаме,обичаме ли то отговорите се четат в очите ни.Поздравявам те,за стиха!
  • Хареса ми!
    Поздрав от България!
    Пожелавам ти Успех!
Предложения
: ??:??