7.02.2008 г., 11:37 ч.

не ме забравяй, остани 

  Поезия » Любовна
821 0 9

Не ме забравяй, остани,

безпомощна ще викам във нощта,

не си отивай, приеми

тез думи мои за молба.

Не ме поглеждай безразлично,

очите ми са пълни със сълзи -

това за теб не е типично -

да нараняваш само със очи.

Не задминавай ръцете ми студени,

протегнати за прошка в нощта.

Не заглушавай думите горещи,

изречени с трепереща уста.

Нима забрави наш'те клетви,

нима забрави любовта

и нощите, и дните светли,

и всяка сбъдната мечта.

Тез думи мои за молба

"не си отивай" приеми.

Безпомощна ще викам в нощта -

не ме забравяй, остани.

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??