28.08.2009 г., 12:03 ч.

Не ми ли вярваш? 

  Поезия » Друга
974 0 7

Искам да летя и знам, че мога днес да се науча.
Не ми ли вярваш, че с вяра пак крилата си аз ще получа?
Ето, виж ме, попътен вятър чакам и ще скоча.
Мериш растоянието долу да ме хванеш, да си точен.
Но няма аз да падна, обещавам си, че ще летя.
Напук на теб, на всички, дето чакат да се спъна във калта.
Не ми ли вярваш? Нищо, аз си вярвам и стига ми това.
Чакай долу, аз мечтите си във висините ще кова.

© Виктория Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??