23.07.2008 г., 14:00 ч.

Не мога 

  Поезия » Друга
539 0 2




НЕ МОГА

 

 

                                                Не питай. Само поседни.

                                                Очаквах те. Сега не мога и да вярвам.

                                                Не говори, а просто замълчи.

                                                Не искай – за тебе вече нищо не остана.

 

                                                Не чакай! Не гадай!

                                                Замръзнах... Толкова е трудно...

                                                Знам, всичко има своя край –

                                                дори и миговете чудни...

                                               

                                                Не питай! Поседни.

                                                Не те очаквам.

                                                Не говори! Мълчи.

                                                Не мога да ти вярвам.

 

© Илзе Енчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??