11.07.2015 г., 10:00 ч.

Не мога да говоря! 

  Поезия
347 0 5

Не мога да говоря!
Не съм сама -

няколко дявола и една съдба -

седнали вечер зад бара. 

Не мога да говоря!

Надбягвам тишината набола.

Боса и няма тичам по росни поля

и викам от болка на воля!

Не моля за обич!

Не прося на вратата затворена.

Ти ключа ми взе, станах бездомник.

Спускам се по линия въжена.

Не зная, празник ли е или делник?

Зная - някъде в света се скита моя двойник!

Дано и той да не е бездомник!!!

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??