10.10.2008 г., 7:53 ч.

Не, не забравяй! 

  Поезия » Любовна
844 0 11

Не, не забравяй тези груби ръце,

протрили до кърваво нежната кожа!

Месец ти беше мъжко лице,

надвиснало в твоето ложе.

До пояс се спуска водопад от коси.

С гърдите си пълниш ръцете.

Зърната ти носят следи от зъби.

Усмихната в тъмното светиш.

По корема се плъзгат към бедрата надолу...

Под дланите скрита е нежност.

Груби ръце върху тялото голо.

Шепнеш за неизбежното.

Колко е хубаво, колко е мило!

По гръбнака ти бяга лекият бриз

и дерменджийски ханшът ти смила

всеки случаен каприз.

Не, не забравяй груби ръце!

Не, не забравяй устните скъпи!

Бясно ще бие за тебе сърце

и в приказки ще те къпе...

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??