14.07.2006 г., 17:50 ч.

НЕ ПИТАЙ... 

  Поезия
632 0 2
Тръгвам... не питай Защо...
не търси в мене вина...
не съм грешна,
не си служа с лъжа:
съвеста ми до края е чиста...
Затварям вече тази врата,
мечтите оставям навън...
добре съм си...
не винаги съм била...
живях сред облаци самота...
Не ме питай дали ще се върна...
не искай да свеждам глава...
казвам: "очите не лъжат"!
Не гледай през тях... има много тъга...
Не питай... "Ще има ли други лета?",
не искай с вятъра пак да поспра...
че той ще разкаже за свойта жена-любовта,
но винаги посреща и новите лета...

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Писателче, винаги съм бил почитател на начина, по който иронизираш нещата...

    На мен ми допада!
  • хареса ми...
Предложения
: ??:??