9.09.2008 г., 13:07 ч.

Не питай 

  Поезия
616 0 12
Не питай

Ръка ти подавам.
Не питай, не питай
накъде те повеждам...
Аз самата не знам.
Има само един път
и едничка надежда,
и единствено ние
ще стигнем дотам!
Само твойта ръка
на моето рамо,
само мойте очи
в твоя поглед любим,
ще ни водят напред,
без да тръпнем, и само
ще ни съдят, щом двама
с тебе спрем да вървим!

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??