1.05.2008 г., 6:38 ч.

Не се бой 

  Поезия » Любовна
1000 0 7

Не се бой,

докосни ръката ми -

все още е мека, нали?

Погледни в очите ми -

ще надникнеш в душата ми,

там все още жарава тлей.

Не се бой,

погали косата ми -

меки кафяви къдрици.

Е, тук-там сребърни звездици блестят,

но ароматът й още е нежен.

Нежна усмивка прокрадва се плахо,

а сърцето ми тупти ли, тупти...

Малките бръчици дискретно загатват,

че бурният огън отмина,

но ти не се бой -

там все още жарава тлей...

30.04.2008

 

© Снежана Кръстанова-Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??