20.02.2008 г., 13:48 ч.

Не се попитахме... 

  Поезия » Философска
541 0 6

Не се попитахме

какво ни взе страданието.

Изстрадахме го тихо

и зависимо.

Като че ли със него

сме белязани

и да се борим

просто...

няма смисъл!...

 

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??