Feb 20, 2008, 1:48 PM

Не се попитахме... 

  Poetry » Phylosophy
542 0 6

Не се попитахме

какво ни взе страданието.

Изстрадахме го тихо

и зависимо.

Като че ли със него

сме белязани

и да се борим

просто...

няма смисъл!...

 

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??