10.10.2008 г., 10:02 ч.

Не се предавай! 

  Поезия » Любовна
822 0 1

Когато всичко преобърне живота ти и ти
разбираш колко хубави неща си изживял.
Загубиш ли единственото, много те боли,
но болката е нищичко пред тоз жесток провал...

 

И ето, че отново ти ще стъпиш на крака,
но няма да е същото, защото само с тях,
не би могъл да бъдеш, а не можеш без душа,
а тя от теб отнета е, от този смъртен грях.

 

Често ли поглеждаш към звездите със мечти,
които да направят тебе истински щастлив?
Тогава, мой приятелю, във тях ти се вкопчи,
или инак ти ще бъдеш като мене кух и сив...

© Борислав Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Незнам кой ти е дал тази ниска оценка..Но на мене мн ми хареса стиха ти..За това 6 от мен Поздрави!
Предложения
: ??:??