21.06.2009 г., 20:50 ч.

Не се предавай! (на баба ми) 

  Поезия
631 0 5

 

 

Не се предавай, дори да те боли жестоко.

Не се отчайвай, не е време за това.

Дръж главата си вдигната високо.

Недей пролива и сълза.

 

За случилото се недей се обвинява.

Нищо няма да се промени.

Станало е, каквото е имало да става.

Никой няма да те обвини.

 

Миналото нека да забравим.

Поглед в бъдещето отправи.

Поглед, пълен със надежди

и изгарящ от мечти.

 

Знай, че ние ще стоим до тебе

със протегнати ръце.

Не се отчайвай, зарад' мене

и заради своето добро сърце.

 

Покажи, че си силна, издръжлива марка.

Не се предавай - даже за миг.

Бъди смела като нестинарка

и с усмивка, превърната в тик.

 

На баба ми! Обичам те!

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??