4.04.2015 г., 17:06 ч.

Не се страхувах 

  Поезия » Друга
262 0 0

 

 

 

                Не се страхувах.

 

 

             Аз ще замина

                    някъде далеч.

             Ти изпрати ми

                    мъничко колетче.

             Някакво такова...

                    без адрес,

              с къс козина от Шаро

                    и с билетче.

              Намери

                   мастило и писец

               и върху трудния си тест

                   ми изрисувай:

               Едно небе и облак.

                    Улицата - днес,

               с която като мен

                     си другарувай.

               Пиши ми,

                    с твоя почерк -

               неразбран,

                      който ти дори

               не можеш

                     да разчиташ,

                че няма

                    да останеш сам

                и не се страхуваш

                да обичаш.

© Виолета Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??