8.11.2017 г., 17:42 ч.

Не си ти човек, но си кукла 

  Поезия » Философска, Друга
567 0 0

Не си ти човек, но си кукла...

с десетки, стотици конци...

с конци не, но с хиляди чувства...

и с някого, кой ги държи...

 

не си ти човек, но си кукла...

живееш ли всъщност въобще?

Къде ти е твоята воля?

Къде е? Съвсем не е в теб!

 

Не си ти човек, но си кукла...

теб движат те просто конци...

конци не, но твоите чувства...

които са в чужди ръце.

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??