8.10.2012 г., 10:12 ч.

Не ставам за вино 

  Поезия » Друга
409 0 4

Не ставам за вино

 

Не случих в този живот

ни на мъже, ни на роднини.

Една закъсняла любов

и този път ме подмина.

 

Пристъпвах като на куц крак

от страх някой да не настъпя.

Къде ли, в кой пущинак

си хвърлила, мамо, пъпа ми?

 

Боледувах от чуждите рани,

но сърцето полека изстина.

Остарях. Като грозде небрано

уж сладня, а не ставам за вино.

 

 

© Юлия Барашка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??