5.10.2018 г., 1:40 ч.

Не стига ли... 

  Поезия » Любовна
299 0 1

Едно разкъсано сърце не стига ли, 
а може би те трябва да са две и три! 
Едно разкъсано Небе не стига ли, 
да си сред него рано, призори! 
Една душа от две събрани, стига ли 
или са нужни десет, двадесет такива? 
Едно море от мъка и печал не стига ли, 
че океан е, с вълни примамливи, но диви!  

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??