Oct 5, 2018, 1:40 AM

Не стига ли... 

  Poetry » Love
300 0 1

Едно разкъсано сърце не стига ли, 
а може би те трябва да са две и три! 
Едно разкъсано Небе не стига ли, 
да си сред него рано, призори! 
Една душа от две събрани, стига ли 
или са нужни десет, двадесет такива? 
Едно море от мъка и печал не стига ли, 
че океан е, с вълни примамливи, но диви!  

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??