23.04.2013 г., 12:35 ч.

Не съм тинейджър 

  Поезия » Друга
334 0 0
 
 

 

Не съм тинейджър,
бъкан със хормони.
По всяка фуста
вече не съм луд...
Глупакът, който
всичко женско гони...
Един котак,
в копнеж,
за всеки скут.

Сега съм друг,
живея по-спокойно,
не ме влудява
женствената плът.
Не съм и кораб,
хвърлен със пробойна,
изхвърлен някъде
край дългия си път.

Все още съм
за другите мъжага,
но вече виждам
с по-други очи...
Фантазията ми
и днес от мен 
не бяга,
макар самотна, 
 но стои!
   21.08.2001г. гр.Бургас




© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??