45 години... не ми стигат...
Но пък до тях не вярвах, че ще бъда...
Годините ни от живота взимат,
като гладник от вкусно блюдо
и сипят се трохите-дни по пода -
Храна за гарги, гълъби... и спомени...
Настъпвам ги, когато сред тях бродя,
във търсене на истини забравени...
И.равносметка даже тук си правя -
Останах си бедняк, но не продадох
душа на дявола за кинти, или слава,
и чужди грехове бая изядох,
но... имам си най-важното, това е Тя -
Жената на сърцето ми я имам!
Щастлив съм, да, във мен е Любовта,
събуждам се със нея и заспивам,
и затова се имам за успял!
Да, безпаричен често, уморен,
но Господ важното безценно ми е дал,
и съм доволен в този ден рожден!
31.01.2023.
© Георги Каменов Всички права запазени
Благодаря ви сърдечно 💐💐💐