10.04.2014 г., 11:07 ч.

Не умея 

  Поезия » Друга
582 0 9

Не умея аз да пиша

изтънчено, прецизно и красиво,

не всичко в мене се римува,

понякога е много диво -

хаотично, безразсъдно, аматьорско,

но пък със сърцето си го пиша

и няма нито грам позьорство!

 

Когато вечер уморена,

опитвам бурите да укротя,

моливът ми е пръв помощник

и на салфетката редя

това, което ме измъчва,

това, което ме гнети

и всичко що ми сили дава,

това, което ме крепи.

Там аз мога като луда да вилнея,

да се смея, да поплача,

да умирам, да живея,

друга да съм и да помисля не смея,

простете ми, но това не го умея!

 

© Гъсеница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??