27.06.2007 г., 0:58 ч.

Не вярвах 

  Поезия
696 0 3
Не вярвах, че ще спра да те обичам,
че ще престанеш да долиташ във съня ми,
аз още те усещам тук, до мен -
в сърцето ми, във въздуха,
в смеха ми!

Но ти не си това, което беше,
сълзите вече не текат,
не вярвам, но без тебе съществувам,
и пак живея, дишам и горя!

И все по-рядко идваш в паметта ми,
мечтите ми далече са от теб
и само някога долита спомена,
как ти открадна моето сърце.

Но вече не умирам в самота
за теб да плача - някак си не мога...
Усмихната напред ще продължа,
загърбила прощалното ти сбогом!!!

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??