Не вярвам във пролетни знаци,
както не вярвам и в разцъфнали нарциси,
не вярвам в хвърчилата, когато не кацат,
както не вярвам в посоки, когато са три...
Не вярвам в ръката, повторно протегната,
както не вярвам на светлината в очите ти,
не вярвам на нищо и на вселенета,
както не вярвам на огън, ако бавно гори...
Не вярвам на някакви рози, на птиците,
въобще не вярвам на цветя без бодли,
не вярвам на думите, ако я няма искрицата,
както не вярвам във утре, ако там не си ти...
Не вярвам в зеленото, бурно разлистено,
както не вярвам в живот без любов,
не вярвам във никоя писана истина,
но ще вярвам във теб, ако ти си готов?
© Евкалипт Всички права запазени