5.01.2017 г., 0:59 ч.  

Не заслужаваш да те съжалявам 

  Поезия » Друга
357 0 7

Подминахме се...

Костюмът ти крещеше.

Обувките ти лъжеха.

Идеално лъщеше.

Не се и погледнахме.

Какво да си кажем?!

Неудобни са вече

и нашите сенки,

нищо, че ги пазим.

Хайде, признай си -

самоуверен привидно,

но сам ли си - плачеш

пред огледалото тъжен.

Добре те познавам.

А как не искам само

да те съжалявам -

Не го заслужаваш!

 

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??