4.02.2017 г., 21:16 ч.

Небе за влюбени 

  Поезия
473 3 7

Странен, объркан свят.
Непроходима зима.
Свити на топло, спят
мислите, че ни има.

Къдри дантелен дим.
Цветно петно сред бяло –
двамата с теб вървим
като през огледало.

Скърца снегът в краката,
пее над нас простора –
двамата с теб сме лято
в смешната маска на хора.

Кротко се сипе мрак
в стъпки и думи изгубени.
Двамата с теб сме сняг
в зимно небе за влюбени.

© Христина Мачикян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??