6.01.2009 г., 23:46 ч.

Неблагодарна 

  Поезия
704 0 1

          

    На тебе, дето все ме изчакваш -

    с цвете, да закъснея за срещите.

    На теб, за когото, признавам,

     стиховете ми рядко се сещат.

 

    На тебе, който с подгизнало рамо

    за кой ли път сбираш сълзите ми

    и неизменно, без да щеш, прощаваш

    за моите мъки, които изпиваш.

 

    Какво да ти дам - едно "обичам те "

     едва ли ще е достатъчно.

    Ще пробвам с: "прости ми, прости,

                                               едничък!" -

    преди отново да метна торба през рамо.

© Христина Златева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • При език толкова богат ,разкошен и синхронизиран,да се пишат стихове без рими е почти престъпление!
Предложения
: ??:??