Ти ли си това, или не си?...
Не свети вече в тази стая,
и болката, и мъката мълчат,
и чакат някой друг, за да опарят...
Ти ли си това, или е сън?...
В тази вечер, тиха и безкрайна,
очите ми умират и мълчат,
и чакат някой друг да ги погали...
Ти ли си това, или е вятъра?...
В мрака пропълзял до мен открито,
нашепваш, че сълзите ми до теб,
са стигнали и вече те обичат...
Ти ли си това или не си,
обичаш ли, сънуваш ли ме в тази стая?
Безгласни, моите мечти
те чакат да заспиш, да те погалят...
© Диана Димитрова Всички права запазени
Невероятен изказ ! Браво ! Браво ! Благодаря ти, мило момиче, давай смело напред !