11.02.2006 г., 1:44 ч.  

Недей 

  Поезия
703 0 2

Поредно питие,

очите блясват,
коси небрежно се отмятат,
поглеждаш към поредната си плячка.

Пред себе си ли се доказваш?
За мен си призрачно прозрачна
да -  можеш всички да плениш

купуваш си фалшиво щастие
Обичаният не е с теб, нали?
Недей да пиеш, питието,
едва ли болката ще намали,
а моето сърце не е заето
ти виждаш обикалят ме жени.
И питам се защо ли ги не виждам,
а сляп не съм,
ни глух,
ни ням,
и питам се защо ли теб сънувам 
и се събуждам в пот облян
И питам  се кога
очите ти,
косите ти,
ти цялата
ще тръпнеш в обич
само, че за мен.
Къде отиваш?
Аз съм тук.
пред  себе си съм се доказал.
Уви, обичаш друг.

© Наталия Божилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??