30.12.2008 г., 13:24 ч.

Недолюбена жена 

  Поезия » Любовна
854 0 21
             Недолюбена жена

Нощта премаля до покоя ми смутена,
съзряла две танцуващи тела,
в очите и на утрото смирено,
откривам капчици роса...

От бързея порой звездици,
посипани пред моя праг,
на светлината им сестрица,
все някога ще бъда пак...

Нощта премаля до покоя ми студена,
несбъднала в съня си топлина
и сякаш моли тихо да приема,
че пак е недолюбена жена!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??