Dec 30, 2008, 1:24 PM

Недолюбена жена 

  Poetry » Love
832 0 21
             Недолюбена жена

Нощта премаля до покоя ми смутена,
съзряла две танцуващи тела,
в очите и на утрото смирено,
откривам капчици роса...

От бързея порой звездици,
посипани пред моя праг,
на светлината им сестрица,
все някога ще бъда пак...

Нощта премаля до покоя ми студена,
несбъднала в съня си топлина
и сякаш моли тихо да приема,
че пак е недолюбена жена!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??