22.02.2016 г., 17:33 ч.

Неговите очи 

  Поезия » Любовна
645 0 1

Погледах във очите ти

и сякаш слънцето изгря.

Погледах във очите ти

и се загубих, като във гора.

 

Очите си за миг затворих,

и пред мен стоеше ти.

Искаше ми се да проговориш,

но остана пак безмълвен ти.

 

                                 Н.К.

© Николета Кателиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • По-добре сам от колкото добре придружен! Добър опит! Действай, Амброзия! Пробвай, твори, експериментирай! Цял живот е пред теб!
Предложения
: ??:??