Неизбежно
Врати,
нарочни и случайни,
играят ролята на гилотини.
Кърви,
като отсечена глава,
наивността
и явно няма да ѝ мине.
Вдигни я.
Прибери се. Сам. Измий я.
Оплачи я.
Пални ѝ свещ и вдън земя
самичък погреби я.
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени