16 сент. 2015 г., 08:57

Неизбежно 

  Поэзия » Другая
401 0 7


Неизбежно


Врати,

нарочни и случайни,

играят ролята на гилотини.

Кърви, 

като отсечена глава, 

наивността 

и явно няма да ѝ мине.

Вдигни я. 

Прибери се. Сам. Измий я. 

Оплачи я. 

Пални ѝ свещ и вдън земя 

самичък погреби я.

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??