28.12.2008 г., 17:29 ч.

Неизбежно 

  Поезия » Еротична
1010 0 23

В теб диша огън! С устни го долавям.

Под пръстите ти блика топлина.

И цялата във тебе се разтварям.

Превръщам се във истинска жена.

А ти си слаб. И силен. Ти си земен...

Смутен. От неочакваната страст.

Ела до мен. Вдигни очи. Зелени.

Лекарството за болка зная аз.

Когато неизбежното връхлита,

когато се пробуди любовта,

когато отдадеш се и не питаш,

тогава... О, тогава!...

                                  Но сега?...

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??