26.05.2020 г., 17:06 ч.  

Неизбежно 

  Поезия
561 3 1

Подобен съм на вчерашното себе си,

различни други минаха край теб.

Но виждаха ли вътре във сърцето ти,

или повтарям, минаха край теб?

 

Косите ми са леко побелели,

безжалостно и днес  е огледалото.

Очите ми обаче са кафеви,

тъй както бяха във началото.

 

Кафявото е огнен цвят, изгарящ.

Най-силният от всички цветове.

Жесток и страстен, и изпепеляващ,

пленяващ, невъзможен да се спре.

 

Затуй не ме оставяй да те гледам,

отново бягай, да не изгориш.

Аз друго никога не ще предлагам,

защото гледайки те, чувствам, че болиш.

© Èдин Гравън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??