7.01.2022 г., 18:16 ч.

Неизгарящият храст 

  Поезия
348 0 4

Всред глутница от гласове безумни,

злоупотребили с поверената им власт

поробили мнозина с деяния абсурдни,

покой ми носи само Твоя нежен глас.

 

С Любов и Истина естествено разлива

в сърцето ми, безкрайната си светлина.

А свободата безпределно ми открива,

посоката и изхода от всяка тъмнина.

 

Всред глутница от гласове безумни,

злоупотребили с поверената им власт,

гласът Ти сочи път към гледка чудна –

отвежда ме до пламнал неизгарящ храст.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??